Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (3.57 secunde)
Ovidiu de 47 de ani, din Bucuresti, care, in perioada august 2009 - august 2011, in calitate de administrator al unei societati comerciale din sectorul 1, a retinut si nu a virat la bugetul consolidat al statului impozite si tcontributii cu retinere la sursă.
cea a jurnalistilor care ii felicitau pe ziaristii care si-au tipat, cu rautate (hai, fie, cu nerv), intrebarile acuzatoare, catre Ovidiu Ohanesian, Marie-Jeanne Ion si Sorin Miscoci si cei care, din contra, au etichetat iesirile colegilor (nu ale celor trei - mentionati mai sus, sa nu se interpreteze gresit) drept "istericale” care nu-si aveau nici rostul, dar au dovedit si lipsa de solidaritate.
"Incerc, prin venirea jucatorilor australieni, sa imprim aceeasi mentalitate pe care o au ei si jucatorilor romani", s-a exprimat antrenorul Ovidiu Stinga la conferinta de presa de luni, uitand probabil sa vorbeasca si de mentalitatea adevarata a fotbalistilor olteni de aici.
La fel cum nu e de mirare ce citeam ieri despre un roman care a vandut pe internet ditamai statuia lui Ovidiu din Constanta.
Gigi Becali a transmis ca nu este dispus sa investeasca in aducerea unor stoperi si, daca nu va gasi solutii gratis, va apela la o varianta de "avarie", Ovidiu Popescu.
La eveniment au participat, alaturi de publicul care o iubeste atat de mult, si fiul ei, Sorin, de 21 de ani, care lucreaza in aviatie, precum si Ovidiu Komornyik si Carmen Movileanu. ... - Cum ati luat legatura cu Ovidiu Komornyik, directorul casei de discuri OVO MUSIC?
Ovidiu de 32 de ani, precum si imprejurarile in care acesta s-a produs. ... Ovidiu s-a dezechilibrat si a cazut pe scarile fixe de acces in statie, lovindu-se la cap si picior.
In direct la Digi Sport, Ovidiu Burca, antrenorul de la Dinamo, a anuntat ca sunt active in acest moment doua strategii diferite pentru a scapa de insolventa:
Ovidiu Lipan Tandarica si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni si de femeia pe care vrea sa o ia de sotie.
Ovidiu de 22 ani, din Bucuresti, care a condus o motocicleta marca Kawasaki avand o concentratie alcoolica de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat. ... Ovidiu a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Complexul Sportiv Academia Gheorghe Hagi, Ovidiu Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti: Andrei Constantinescu si Imre-Laszlo Bucsi Arbitru VAR: Andrei Chivulete / Arbitru AVAR:
"Gheorghe Hagi" (Ovidiu) Arbitru: Catalin Popa; A1: George Neacsu; A2: Mihai Marica; Arbitru VAR: Sebastian Coltescu; Arbitru AVAR: Daniel Mitruti
FCSB - Sepsi SuperLiga, Play-off, etapa a 7-a Au marcat: Miculescu 28, Ovidiu Popescu 74, Cordea 79 / Tudorie 67 Echipe de start: ... Ovidiu Hategan (Arad), AVAR: Marius Badea (Ramnicu-Valcea)
Filip, I. Stoica, J. Gomes, Ad. Balan Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau Chindia: ... Hategan Ovidiu (Arad), Arbitru AVAR: Vornicu Adrian (Iasi)
Iliev, Oancea, Fossati, Miron, D. Popa, V. Gheorghe, Silagi, I. Filip, Hofman Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau Stadion: ... Ovidiu Hategan (Arad), AVAR: Florian Visan (Galati)
Marius Lacatus crede ca va fi o presiune imensa pe antrenorul "Cainilor", Ovidiu Burca, iar rezultatul din derby-ul cu FCSB i-ar putea decide soarta pe banca alb-rosilor.
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
Presedintele organizatiei judetene a URR Suceava, Ovidiu Tudorici, a spus ca la 20 februarie nu s-au putut desfasura lucrarile congresului deoarece existau “dificultati“ de realizare a unei intelegeri in ceea ce priveste toate detaliile fuziunii.
Astfel, vor figura pe buletinele de vot Adrian Nastase, Traian Basescu, Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Dinu, Gigi Becali, Markó Béla, Marian Milut, Raj Tunaru, Petre Roman, Ovidiu Tudorici, Gheorghe Ciuhandu si Aurel Radulescu.
Europarlamentarul olandez Jan Marines Wiersma, vicepresedintele Partidului Socialistilor Europeni (PES), afirmase in cadrul unei conferinte sustinute alaturi de Mircea Geoanala Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai" ca tara noastra va putea incheia negocierile de aderare la UE cel mai probabil la 24 noiembrie.
google-analytics.com